torstai 27. kesäkuuta 2013

Loppua kohti...

Hallo taas pitkästä aikaa! Pari viikkoa onkin taas vierähtänyt nopeasti graduilun ja muiden kouluhommien parissa, Konstanzista ei olla juurikaan poistuttu kun kerran päivän reissulle Metzingenin outlet-kylään. Jos Stuttgartin lähellä liikuskelette, niin suosittelen kyllä vilkaisemaan paikkaa, merkkivaatteita lähti ihan mukavan halvalla. Metzingen on siis tunnettu nimenomaan Hugo Bossin kotikylänä. Me nyt ei kuitenkaan oikein mitään löydetty yhtä aika makeeta nahkalaukkua lukuunottamatta :)



Seilaamassakin on käyty tässä lähiviikkoina kahdesti, tai no V on käynyt tutorinsa kanssa. Touhu oli niin vakuuttavaa, että tiedä vaikka olympiapaikka niillä taidoilla irtoaisi...



Juhannus oli täällä hieman erilainen kuin yleensä Suomessa. Ei ollu kokkoja eikä paljon muutakaan juhannukseen kuuluvaa; kabanossit jäi syömättä. Täällä ihmiset eivät oikein ymmärrä tämän hienon juhlan päälle.

No tilanteesta selvittiin virittelemällä oma pikku sisä-barbeque meidän keittiössä (suomiporukka + saksalaisvahvistus), tai no loput lihat jouduttiin tosin tekemään yläkerrassa uunin levittyä kesken paistopuuhien. Onnistuttiin polttamaan sulakkeet. Illalla opeteltiin bolivialaisia seurapelejä ja maisteltiin kansallisjuomia. Loppuilta vietettiin salsan pyörteissä Dance Palacen tanssilattialla. Joillekkin osaavammille amatööritanssi ei kuitenkaan kelvannut ja ainoana vaihtoehtona oli siirtyminen saksalaisen diskon pariin.



Helteet loppuivat taas pikaisesti ja taas palattiin sateisiin ja viileisiin tuuliin. Matkabudjetti alkaa olla jo aika finito ja siksi tarjoammekin teille nyt mukavan pikku kuvakimaran tästä vaihtokaupungistamme.



Tony´s jäätelöbaari, muutaman kerran tullut euron pallot haettua



Konstanzin isohko ostoskeskus ja leffateatteri

Satamasta


Kaupungin kalleimpia asuntoja


Pirtsakanvärinen päiväkoti
-J & V

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti